Khasiat Kopi Senyum/Pengedar@Stokis Kopi Senyum Selangor.

by adminmehr . 0 Comments

Kopi Senyum adalah minuman kopi segera pra campuran yang berkhasiat dan memberikan tenaga segera. Ia tidak mengandungi sebarang perasa, aroma kopi tiruan, perwarna dan bahan awet . Secara tradisinya kurma adalah makanan berkhasiat pemberi tenaga dan menguatkan tubuh di samping sebagai antibodi yang baik.

Dengan rasa enak menyegarkan,  Kopi Senyum baik untuk seisi keluarga dan boleh diminum oleh sesiapa juga pada bila-bila masa.

Kurma adalah buah yang mengandungi pelbagai khasiat baik untuk kesihatan secara menyeluruh. Ia kaya dengan protein serat, gula, vitamin A & C, serta zat galian seperti besi, kalsium, sodium, fosfuros dan potassium.

Menurut kajian, kandungan gula yang terdapat di dalam kurma telah ditukar secara semulajadi dan sekaligus tenaga dapat diserap serta merta oleh tubuh badan. Ia berbeza dengan kebanyakan gula yang terdapat di dalam buah-buahan dikenali sebagai fruktosa atau gula tebu yang mengandungi sukrosa dan perlu melalui proses pengubahsuaian untuk diserap oleh tubuh badan tubuh manusia.

Kopi Senyum bebas dari sebarang dadah berjadual, perangsang tenaga kimia (stimulant) dan juga logam berat seperti cadmium, lead, arsenic dan juga mercury.

KOPI SENYUM yang lazat, berkhasiat & pastinya produk halalan toyyiba dari Syarikat SNB KASIH yang dimiliki oleh Dato’ Ustazah Siti Norbahyah Mahamood, utk menjaga kesihatan seisi keluarga. KOPI SENYUM boleh memberi tenaga segera,rahsia awet muda,bagus untuk jantung,baik untuk membantu meredakan lenguh-lenguh sendi dan boleh bantu kawal berat badan diikuti dengan pengambilan makanan yang seimbang.Hanya tambahkan air panas ke dalam 1 sachet untuk secawan.Gabungan 5in 1 iaitu kopi arabica yang bermutu tinggi,KURMA,MADU,STEVIA & UBI BIT MERAH yang kaya pelbagai khasiat.
Kopi Senyum tidak mengandungi sebarang perasa, aroma kopi tiruan, perwarna dan bahan awet . Secara tradisinya kurma adalah makanan berkhasiat pemberi tenaga dan menguatkan tubuh di samping sebagai antibodi yang baik.

PENYEDIAAN:
1-Minum 1 sachet waktu pagi,petang dan malam setiap kali selepas makan.
2-Amalkan setiap hari atau minum ketika perlukan tenaga segera.
3-Pengambilan secara berterusan dapat meningkatkan kecergasan.
* * Kopi Senyum bukan hanya berkhasiat, rasa pun sedap.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>