Jus Pati Delima/Khasiat Jus Pati Delima Yakamoz.

by adminmehr . 0 Comments

Lawati Jus Pati Delima Official Website : WWW.JUSPATIDELIMA.COM

 

Jus pati delima Yakamoz  ini terbukti mengandungi khasiat semula jadi yang dapat mencegah penyakit-penyakit yang berbahaya.


Kita kena ingat, penyakit-penyakit berbahaya ini tidak akan menunggu mangsanya. Sampai masanya ia akan menyerang kita tanpa isyarat.


Jadi, janganlah memandang ringan pada penyakit yang anda alami. Tahap kronik boleh terjadi jika anda abaikan begitu sahaja.                     


Mencegah lebih baik daripada merawat. Inilah cara paling mudah untuk kekal sihat, cergas dan mencegah penyakit. Kini, tidak perlu mengosongkan dompet anda demi suplemen dan ubatan lagi. Usah bertangguh demi kesihatan anda yang nilainya tiada bandingan.

 Kesihatan merupakan aset terpenting buat anda. Jagalah dengan sebaiknya. Jika bukan anda, siapa lagi? Bagi yang mahu mengekalkan kesihatan yang baik, inilah cara paling murah dan selamat.

Jus Pati Delima Yakamoz boleh membantu anda mencegah pelbagai penyakit berbahaya dengan komponen semulajadi yang penting untuk keperluan dan keseimbangan tubuh badan anda.

Jangan membahayakan diri dengan risiko penyakit kronik. Mencegah sememangnya lebih baik dari merawat. Jadi bertindaklah segera sebelum apa-apa yang tidak diingini berlaku. Klik butang tempahan sekarang.

                                                                                    

Khasiat Jus Pati Delima Yakamoz:

Delima merupakan penawar pelbagai penyakit 3 serangkai seperti strok,darah tinggi, kencing manis. Kebanyakan penyakit ini berpunca dari paras kolestrol yang tinggi tetapi delima mampu meningkatkan  tahap kolestrol baik dan menurunkan tahap kolestrol jahat.

Jus ini dapat menurunkan tekanan darah tinggi kerana antioksida yang terkandung di dalam buah delima dapat mengurangkan pengumpulan sel darah kotor yang secara semulajadinya mengurangkan tekanan darah. Sekaligus is mencegah serangan jantung dan strok.

Delima mampu meningkatkan tenaga seksual dan meningkatkan pengaliran darah pada genital kerana ia kaya dengan antioksida . Ia juga mampu mencegah kemandulan dan ketidaksuburan pada pasangan yang belum mempunyai zuriat.

Delima memberi harapan pemulihan penyakit kanser payudara kerana minyak yang terhasil dari bijian delima mampu membunuh sel kanser tanpa merosakkan sel sedia ada. Berita baik untuk kaum wanita  dengan penyakit paling di takuti kaum wanita.

Delima sangat di cadangkan pada ibu yang sedang mengandung kerana pati delima mengandungi asid folik yang sangat di perlukan di awal kehamilan untuk  mengelakkan penyakit sumbing serta kerosakan tulang belakang semasa pembentukan bayi   .

Pati delima dapat membantu mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism secara semulajadi. Bukan saja badan sihat malah ia menggalakkan badan untuk jadi lebih ramping.

Jus Pat Delima Yakamoz juga bertindak sebagai antioksida dan anti penuaan bukan sahaja pada kulit malah pada hampir seluruh sistem serta organ badan. Ia mengurangkan kedutan dan garis halus dan anda nampak lebih muda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

captcha

Please enter the CAPTCHA text

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>